• Pregleda: 3110

Poseta Vrebalova Gerontološkom centru Subotica

Potpredsednik skupštine AP Vojvodine, Milivoje Vrebalov, danas je posetio Gerontološki centar Subotica i tom prilikom video na koji način funkcioniše najbolja ustanova socijalne zaštite u Srbiji. Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, zahvalio se Vrebalovu na ukazanom interesovanju o funkcionisanju ove Institucije. „Preko skupštine Vojvodine možemo da vidimo koja su to iskustva iz drugih regija i drugih zemalja koja možemo i mi primeniti u našoj Instituciji. Možemo i da vidimo koji su to projekti, posebno međunarodni, evropski, koji bi posredovanjem naše skupštine mogli da se realizuju“- reči su Ivaniševića.
Poseta Vrebalova Gerontološkom centru Subotica

Gost Gerontološkog centra Subotica, potpredsednik skupštine AP Vojvodine, Milivoje Vrebalov, sa zadovoljstvom je govorio šta je na njega ostavilo poseban utisak u ovoj Instituciji. „Ovaj Gerontološki centar je zbilja mnogo uradio u nekom prethodnom periodu pa nije čudo što se svrstava u centar najbolje socijalne zaštite u Srbiji.

Ovo što sam sada ovde video, imao sam prilike da vidim još i u Evropskoj Uniji. Najbolji ste zato što ste jedina Institucija koja je uspela da aplicira ka fondovima Evropske Unije, prvi ste u mnogim stvarima“- rekao je Verbalov. On je još dodao da su cene vrlo prihvatljive za ovakav dijapazon usluga koje pruža Gerontološki centar Subotica. Pohvalio je cenu obroka koji je sto dvadeset i pet dinara, kao i kvalitet smeštaja koji je poput hotelskog.

Direktor Gerontološkog centra, dr Nenad Ivanišević, iskoristio je priliku da najavi apliciranje na jedan novi ekološki projekat. Naime, Ustanova je aplicirala za sredstva za grejanje na biomasu, kako bi se smanjili troškovi grejanja.

Vlada AP Vojvodine kroz projekte na koje Gerontološki centar Subotica aplicira redovno, omogućava dalji razvoj ove Institucije. Jedan od tih projekata je ugradnja javljača požara u objekte Gerontološkog centra.

Izvor: Gerontološki centar Subotica

povezane teme

11
Always Ultra Odgovori
Cekajte. Je li vi to nas zavitlavate ?? To je kadar DS-a iz jos uvek nesmenjene Pokrajinske vlade cuven po pretnjama "ubicu te kao kera" , sto su i kamere sacuvale, u poseti Ivanisevic-pasi od lokalnog DS-a koji u zadnje vreme govori o "zenskim i nezenskim organima"!
Jadno, smesno,zalosno i poslednji krik umiruce DS.
Ultrasu Odgovori
Na tvoju zalost osnivac Gerontoloskog je Pokrajina! Tako da ces jos dugo gledati DR NENADA IVANISEVICA!
a gde je CV Odgovori
Always Ultra Odgovori
Pokrajinska vlast na celu sa Bojanom Pajticem (koji prima platu na 5-6 funkcija) ubrzo (a najkasnije na sledecim izborima) odlazi na smetliste istorije ! Tada se najdocnije zavrsava i pohod Ivanisevic-pase od Organbeglerbegluka !
Dzaba im vestacki osmesi (a znamo sta misle i govore) - gotovi su !!!
kekec Odgovori
sretnu se usput u pribaltickim zemljama dogovore se i o domacim posetama cak se i pokloni razmenjuju naravno ne iz svojih dzepova . dnevnice su naravno neizostavne . dinarske i devizne.tu se u otimacini nema obraza,domaci troteri.sve u interesu zarade.
čudo Odgovori
bas mi dodje nekako zao da ne mozete da prihvatite da je neko sposoban da STVARNO dobIje novac iz projekata EU..kojoj sve stranke teze...valjda
mali Odgovori
gospod. ivanisevic bi trebao da se distancira od ovih strucnjaka ,ovo mu samo steti ugledu
borko Odgovori
Ljudi, sve mogu da razumem ali ovaj Vrebalov je totalna antireklama i gerentoloskom centru i gospodinu direktoru. Ovo nije trebao sada, sipao je so na ranu DS-u, a i samom sebi.
zivko Odgovori
Ljudi, hocemo biografiju ovog poslednjeg clana gradskog veca takodje Milimir Vujadinović :

http://www.kurir-info.rs/pogledajte-potpredsednik-skupstine-vojvodine-pretio-smrcu-sagovorniku-clanak-942641
čudo Odgovori
drago mi je da se ne razilazimo bas skroz u misljenjima, neke cifre vezane za gc tj gospodina direktora se ne mogu osporiti, dzaba oplakivanje nad samim namima (rekao bi g Djelic), vazno je brzo reagovati na novonastalu situaciju ......mada mozda vazi ono s kim si....necu vise gnjaviti
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.