Komentara: 0
Pregleda: 1645

Poraz rukometaša Spartaka u Kragujevcu (25:24)

18.04.2015. u 21:46h
Izvor: Subotica.com
Za mnoge neočekivani poraz rukometaša Spartaka na gostovanju u Kragujevcu pošto su u još jednoj neizvesnoj završnici ispustili da se dokopaju makar boda. Konačan rezultat je bio Radnički - Spartak 25:24.
Poraz rukometaša Spartaka u Kragujevcu (25:24)

Posle remija na startu i dve pobede u međuvremenu usledio i je i prvi poraz u plejofu i to u Kragujevcu u meču protiv Radničkog, ekipe koja je u prva tri kola imala dva poraza i jedan nerešen susret.

Bolji početak imali su domaći igrači i sa dva brza gola poveli sa 2:0.  Nije prošlo mnogo vremena i Radnički je vodio sa 4:1, ali Spartak je uspeo da smanji zaostatak na -1 golovima Županjca i Kovačevića. Posle tog momenta meč ulazi u egal i praktično do kraja prvog dela vodila se izjednačena borba, ali poluvreme ipak dobija domaća ekipa minimalnim rezultatom 14:13.

Drugi deo meča počeo je u istom ritmu, igralo se gol za gol i nijedna ekipa nije uspela da se odlepi i napravi značajniju razliku, Prava drama odigravala se u poslednjim minutima meča u kojima je domaća ekipa bila spretnija i srećnija koja do nove prednosti dolazi na tridesetak sekundi pre kraja preko Pralice, najefikasnijeg na današnjem meču (6).

Poslednju priliku na meču u ekipi Spartaka imao je Čupić koji je u poslednjim sekundama meča šutao snažno, ali zamalo neprecizno i tim svojim promašajem doneo veliku radost domaćoj ekipi.

Radnički - Spartak 25:24 (14:13)

U ekipi Spartaka Đekić i Jelić su postigli po 5 pogodaka, Županjac je stao na 4, Čupić 3, Kaltak i Kovačević su postigli po dva 2,  dok su po jedan zabeležili Bojanović, Jovanović i Distol.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1645
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.