Komentara: 0
Pregleda: 2511

Poraz rukometaša Spartaka od Železničara (31:25)

18.11.2013. u 11:05h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput doživeo je treći prvenstveni poraz u nizu. Železničar je večeras bio bolji (31:25), posebno u fazi odbrane uz raspoloženog iskusnog golmana Damjanovića. Novom pobedom Nišlije su ponovo izbile na vrh tabele. Za Spartak oko j3 četvrti ovosezonski poraz, koliko ima i pobeda uz dva nerešena rezultata i trenutno se nalaze na sredini tabele sa 10 osvojenih bodova.
Poraz rukometaša Spartaka od Železničara (31:25)

Domaćini su odlično počeli utakmicu poveli sa 4:0, dok je Spartak Vojput imao problema sa realizacijom zbog odlične odbrane i sjajnog iskusnog golmana Nenada Damjanovića. Prvi gol iz igre subotičani su postigli u 9. minutu. Železničar je nastavio u istom ritmu pa su u 25. minutu imali prednost 10:5. Usledio je period najbolje igre putara koji serijom golova uspevaju da se primaknu na minus 2 tako da se na odmor otišlo sa prednošću Železničara 12:10.

Početak drugog poluvremena protekao je u izjednačenoj igri sa dosta grešaka na obe strane. Železničar se tada razigrao i preko krila Bobana Živkovića i Darka Đukića su uvećavali prednost. Najveća razlika od 9 golova za domaće 26:17 bila je u 47. minutu. Kod domaćina najviše se istakao golman Železničara sa 18 odbrana, dok su redovima Spartak Vojputa najefikasniji bili Kovačević i Patočkai sa po 5 golova.

Železničar - Spartak Vojput 31:25 (12:10)

Naredne subote RK "Spartak" dočekuje ekipu Vrbas Carnex-a. Meč se igra u Hali sportova sa početkom od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Poraz rukometaša Spartaka od Železničara (31:25)

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2511
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.