Komentara: 0
Pregleda: 1847

Poraz rukometaša Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (20:18)

09.12.2013. u 13:02h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Radnički se revanširao Spartak Vojputu na porazu u Subotici, pobedivši u svojoj Hali Jezero Subotičane sa 20:18. Putari su dobro igrali do sredine drugog poluvremena kada su domaćini uspeli da naprave rezultatsku razliku. U finišu meča subotičani su ponovo zaigrali ofanzivnije ali nije bilo više vremena za preokret.
Poraz rukometaša Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (20:18)

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri, Radnički je stigao do tri gola prednosti u 15. minutu 6:3. Uzvratio je Spartak Vojput, nanizao mini seriju i izjednačio 8:8. Do kraja poluvremena vodila se rezultatska neizvesnost. U poslednjem minutu Travica sa sedam metara dovodi domaćina u vodstvo 11:10. Imali su Subotičani poslednji napad ali nisu uspeli da izjednače rezultat.

Što im nije pošlo za rukom u finišu prvog poluvremena usledilo je u prvim minutama nastavka susreta. Nakon dve odlične odbrane Cvetkovića i golova Distola i Jelića, "putari" su preokrenuli rezultat 11:12. Radnički je do prvog gola u nastavku došao posle šest minuta igre kada je Pralica izjednačio na 12:12. Patočkai promašuje sedmerac za novo vodstvo gostiju, a Radnički golovima Jaćimovića i Pralice stiže do 14:12. Nakon trinaeste odbrane golmana Cvetkovića, Kovačević smanjuje na 14:13. Usledila je serija domaćina koji su u 45. minutu po prvi put stigli do +4 gola prednosti, 17:13.

Nastavili su domaći u istom ritmu i sa velikom prednošću ušli u finiš meča 20:14. Nakon tajm auta koji je zatražio Branislav Zeljković, Spartak je zaigrao ofanzivnije u napadu. Topila se prednost Kragujevčana koji nisu uspeli postići gol poslednja četiri minuta, ali na njihovu sreću ostalo je malo vremena za preokret. Minut pre kraja Pavlović smanjuje na 20:18 i postavlja konačan rezultat.

Radnički - Spartak Vojput 20:18 (11:10)

U sledećem kolu Spartak Vojput u subotičkoj Hali sportova dočekuje ekipu Kolubare. Utakmica se igra u subotu 14. decembra. sa početkom od 19časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1847
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.