Komentara: 0
Pregleda: 3004

Poraz rukometaša Spartaka na gostovanju Jugoviću iz Kaća (27:21)

03.11.2013. u 10:38h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa doživeli su drugi prvenstveni poraz u ovogodišnjem prvenstvu. Bilo je ovo drugo gostovanje subotičana u nizu, nakon prošlonedeljne pobede u Šapcu nad Metaloplastikom, večeras su poraženi od Jugovića u Kaću sa 27:21. Krajnji rezultat i visoki poraz sigurno ne oslikavaju pravo stanje na terenu pošto je petnaest minuta pre kraja rezultat bio izjednačen.
Poraz rukometaša Spartaka na gostovanju Jugoviću iz Kaća (27:21)

Utakmica je bila veoma borbena, stalno na granici faula, u kojoj se videla velika želja domaćina za pobedom. Jugović je poveo nakon 40 sekundi iz prvog napada golom Spahića. Usledio je gol kapitena Papića za poravnanje rezultata 1:1.

Domaći su igrali veoma čvrstu, pokretljivu i jaku odbranu i sprečavali lake golove protivnika. Uspešno su realizovali par napada tako da su u 13. minutu imali prednost od 5:2 nakon gola Radakovića. Spartak Vojput je prvi gol iz igre postigao tek u 14. minutu odličnim šutem Čupića sa distance za 5:3, njegovim drugim golom u sledećem napadu došlo se do minimalne prednosti domaćina od 5:4.

Nakon promašaja Janjića i prečke Čupića, Jugović preko Crnoglavca dolazi do plus tri (9:6), a već u sledećem napadu bilo je 10:6 kada je sa krila pogodio Vasić. Spartak Vojput je uspeo da se vrati u meč u finišu prvog dela golovima Čupića i Kovačevića rezultat je glasio 11:9.

Odlično su subotičani počeli dugo poluvreme. Sa dva nova gola večeras odličnog Čupića i golom kapitena Papića, sa sedam metara, izjednačuju rezultat na 12:12 u 35. minutu. Narednih pet minuta vodila se žestoka, ravnopravna borba gol za gol, sve do 15:15, kada je usledila serija Jugovića koji su se odlepili na 19:15 u 48. minutu.

Pet minuta pre kraja Spartak Vojput je uspeo da priđe na minus dva gola 21:19, ali nisu mogli više od toga. Nisu večeras imali raspoloženog golmana dok su u napadu jedino Čupić sa 8 i Papić sa 10 golova ispunili očekivanja.

Tri minuta pre kraja Jugović je imao tri gola prednosti 23:20, da bi na kraju slavili sa ubedljivih 27:21.

Jugović - Spartak Vojput 27:21 (11:9)

U sledećem kolu Spartak Vojput na svom terenu u Hali sportova u subotu 09.11 dočekuje ekipu Rudara. Pre toga u sredu 06.11. igraju polufinalni susret Kupa vojvodine u Sremskoj Mitrovici protiv istoimene ekipe.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3004
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.