Komentara: 0
Pregleda: 1352

Poraz rukometaša Spartak Vojputa u Šapcu

15.04.2016. u 14:55h
Izvor: TV Subotica
U trećem kolu rukometne Superlige Srbije, Spartak Vojput poražen je na gostovanju u Šapcu od ekipe Metaloplastike 25:27, zabeleživši prvi poraz u borbi za titulu prvaka države.
Poraz rukometaša Spartak Vojputa u Šapcu

Subotičani su na ovom meču bili u podređenom položaju od starta utakmice, te su tokom meča bili primorani da jure prednost domaće ekipe.  Metaloplastika je na početku utakmice furioznom igrom stekla 8:3, ali su se ubrzo „putari“ serijom 3:0 vratili u igru 8:6. Međutim do kraja prvog poluvremena, domaći rukometaši su na krilima sjajnih odbrana golmana Arsića uvećali prednost i na odmor otišli sa 12:8.

Iako su Šapčani na startu drugog poluvremena uvećali prednost, Spartak Vojput je napravio seriju 5:0 i došao na korak od izjednačenja 16:15. Metaloplastika je u tim momentima konsolidovala redove, podigla nivo igre u odbrani i napadu. što ime je donelo ključnu prednost 25:19 koju su bez većih poteškoća sačuvali do kraja utakmice 27:25.

Domaće rukometaše predvodili su Ilić sa 9 pogodaka i Ostojić sa 7, dok je golman Arsić upisao čak 20 odbrana. U timu Spartak Vojputa mladi Rakocija je prednjačio sa 6 pogodaka, Županjac i Đekić su postigli po 4 gola, dok su se po 3 puta u listu strelaca upisali Lojaničić i Jelić.

U narednom kolu, koje je na programu već u subotu, rukometaši Spartak Vojputa dočekuju novosadsku Vojvodinu. Utakmica je zakazana za 19h u Hali sportova.  

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1352
Povezane teme

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.