Komentara: 2
Pregleda: 3149

Poraz fudbalera Spartaka u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog DVTK (4:2)

12.10.2013. u 00:07h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbalski klub "Spartak" poražen je u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Miškolcu (Mađarska) od Diošđera sa 4:1.
Poraz fudbalera Spartaka u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog  DVTK (4:2)

Prvu priliku imali su domaći u 7. minutu kada je Eperješi dobro šutirao sa 16 metara ali je golman Jovanić odlično odreagovao. Uzvratio je Spartak tri minuta kasnije ali samo prvi korner za golubove.

U 13 min. Diošđer je došao do vođstva, Nikhazi je poveo loptu sa sredine terena, na levoj strani pronašao slobodnog Futača koji je bio u punom trku i preciznim šutem donosi prednost od 1:0. Spartak je tada zaigrao opasnije i u 35. minutu stigao do poravnanja rezultata nakon šuta Džugurdića sa 16 metara u duži golmanov ugao. Samo dva minuta kasnije Mađari ponovo dolaze u vodstvo. Nikhazi je dao idealnu loptu Batiohi koji sa 11 metara šutem po zemlji pogađa mrežu. Do kraja poluvremena domaćini su propustili još dve prilike za gol.

U nastavku susreta Kanatlarovski je promenuo golmana i četiri igrača. Međutim nakon samo šest minuta domaćini postižu novi gol. Igrao se 51. minut kada je Goher izveo slobodan udarac sa 30 metara, golmana Janoševića je iznenadila lopta koja završava u mreži. U 56. minutu već je bilo  4:1 za domaćina. Vagi je ubacio loptu sa korner linije u peterac gde se od Antonića odbija u gol za konačan rezultat.

Stadion Diošđera (Miškolc - Mađarska)
Glavni sudija: Nađ Robert,  pomoćnici: Markuš Peter i Punji Đula.

DVTK: Rajić - Eperješi, Vadas, Debreceni, Goher - Kostić, Batioja, Nikhazi, Gosztonji - Barči, Futač.
Igrali još: Gelei, Vagi, Alves, Abdouraman, Husić, Takač P., Tisa, Boroš. Trener: Tomislav Sivić.

FK "Spartak": Jovanović - Farkaš, Vidović, Radović, Cicmil, Puškarić, Trivunović, Torbica, Džugurdić, Mrkela, Milić. Igrali još: Janošević,Kovačević, Antonić, Šarac, Vojvodić, Mezei, Milivojev, Popara, Stevanović. Trener: Dragan Kanatlarovski.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3149
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.