Komentara: 0
Pregleda: 2321

Poraz FK "Sparatak ZV" na natopljenom terenu

17.05.2010. u 19:51h
Izvor: Mondo
Poraz FK "Sparatak ZV" na natopljenom terenu

Crvena zvezda je pobedom nad Spartakom u Subotici - 0:1 - stavila pozitivnu tačku na burnu sezonu.

Gol za tri boda postigao je Dejan Lekić, preciznim udarcem sa 16 metara, u devetom minutu.

Tome je kumovao golman "golubova" Milan Jovanić, koji je slabo ispucao loptu iz peterca, a onda lošim postavljanjem omogućio reprezentativcu Srbije da se upiše u strelce 12. put u ovom prvenstvu.

Na kišom natopljenom terenu, Spartak je posle toga imao nešto više od igre, a najbolju priliku za izjednačenje propustio je u 34. minutu. Tada je sa desne strane centrirao Marko Adamović, lopta je zakačila nogu Nikole Ignjatijevića i završila na prečki crveno-belih...

Lekiću se u 57. minutu ukazala još jedna iznenadna prilika, ali on tom prilikom nije bio priseban kao na početku utakmice. U čistoj poziciji, prebacio je i istrčalog Jovanića i prečku...

Savio je mogao da povisi na 2:0 u 69. minutu, kada je iskosa sa pet metara šutirao previsoko, dok je kod "golubova" Vojo Ubiparip uputio neprecizan udarac glavom u 83. minutu.

Trener Zvezde Ratko Dostanić morao je da na teren pošalje oslabljenu ekipu, pošto se od ranije povređenim Lazetiću i Đorđeviću pridružio Pavle Ninkov.

Ispit su položile i Delije, koje su u velikom broju došle na poslednje gostovanje i bodrile ekipu kao da prethodno nije doživela poraze u "večitom derbiju" u Humskoj 1 i od BSK-a na Marakani.

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2321
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.