Komentara: 7
Pregleda: 2508
Foto

Poraz Bačke 1901 u prijateljskoj utakmici

27.07.2017. u 09:16h
Izvor: Subotica.com
U okviru preiprema za predstojeću sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina Bačka 1901 odigrala je prijateljsku utakmicu sa drugoligašem iz Segedina, ekipom Seol Segeda. Mladi tim subotičkog srpskoligaša pretrpeo je poraz od 2:1.
Poraz Bačke 1901 u prijateljskoj utakmici

Fudbaleri Bačke 1901 poraženi su u prijateljskoj utakmici od ekipe Seol Seged iz Mađarske sa 2:1. Na stadionu kraj Somborske kapije viđena su dva različita poluvremena. U prvom su gosti dominirali, dok je nastavak u potpunosti pripao domaćinu koji nije iskoristio svoje šanse da ishod susreta bude bar nerešen.

U prvih 45. minuta gosti su bili bolji i stekli prednost od dva gola. Ulaskom Vojnića i Bursaća pred kraj prvog poluvremena domaći tim je zaigrao agilnije, pa čak mogao i da smanji vođstvo protivnika, ali je Vojnić za malo bio neprecizan.

Poraz Bačke 1901 u prijateljskoj utakmici

Nastavak susreta doneo je potpuno drugu igru Bačke. Nizale su se šanse. Vojnić je u 47. minutu pokušao iz daljine da matira golmana Seola, lopta je završila pravo u rukama Prokopa. U 51. minutu Subotičani su smanjili vođstvo gostiju. Sili je prošao po desnoj strani, odlično centrirao, ali je nakon Đokićevog šuta neko od protivničkih igrača igrao rukom, a sudija Ćirić odmah pokazao na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Zolnajić 1:2. Nešto kasnije isti akteri su izveli dobru akciju. Sili je centrirao, Đokić uputio šut ka golu, Prokop dobro intervenisao. U finišu utakmice imao je domaći tim šansu da izjednači. Spremo je nadmudrio odbranu Seola, uposlio Simića na ivici šesnaesterca, ali je on oklevao da uputi udarac i pobeda je pripala gostima.

Bačka 1901 – Seol Seged 1:2 (0:2)
Zolnajić 51'(p) - Ondrej 18', Peter 29'

Bačka 1901: Tasić, Milikić, Đurović, Bjelobrk, Pejović, Zolnajić, Sili, Tumbas, Zlatković, Đokić, Arežina. Igrali su još: Bursać, Simić, Vojnić, Nađ, Spremo, Vasić, Šijačić, Jakovljević.

Seol Segedin: Prokop, Gazeg, Grunvald, Keri, Rac, Mihalj, Peter, Beretka, OndrejForo, Pap. Igrali su još: Veselinov, Bozoki, Kiš, Benko, Sabo, Škribek, Levai.

Poraz Bačke 1901 u prijateljskoj utakmici

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin Fudbal: Bačka - SEOL Segedin
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2508

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.