Komentara: 7
Pregleda: 6115

Popusti za penzionere

25.07.2014. u 17:23h
Izvor: RTV Yueco
Subotički penzioneri imaće od septembra mogućnost da ostvare popuste na određenu robu i usluge. Gradska organizacija invalida rada, u partnerstvu sa “Penzionerskim servisom” iz Beograda nudi mogućnost kupovine kartica koje omogućavaju ostvarivanje određenih popusta, kako za robu široke potrošnje, tako i za zdravstvene usluge. U zavisnosti od visine penzije, mesečno održavanje te kartice košta od 0 do 126 dinara.
Popusti za penzionere

Preduzeće “Penzionerski servis” iz Beograda od septembra počinje i u Subotici da sprovodi program popusta penzionerima. Ovo preduzeće penzionerima nudi kupovinu kartica kojima mogu da ostvare popuste od 10 do 20 odsto za kupovinu širokog spektra robe široke potrošnje i zdravstvenih i apotekarskih usluga. Zainteresevani će do kraja avgusta moći da kupe ove kartice po ceni njene izrade – 142 dinara, a oni koji kupe od septembra plaćaće i mesečno održavanje.

Penzioneri sa minimalnim penzijama neće plaćati održavanje , oni sa penzijama u rasponu od minimalne do prosečne penzije plaćaće mesečno 42 dinara, oni sa penzijama u rasponu od prosečne penzije do prosečne plate 84 dinara, a oni koji primaju više od prosečne plate plaćaće 126 dinara za mesečno održavanje kartica.

Partner u približavanju ove usluge penzionerima jeste Savez udruženja invalida rada Vojvodine, odnosno Gradska organizacija u Subotici.

Više informacija penzioneri i invalidi mogu dobiti u Gradskoj organizaciji invalida rada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6115
Povezane teme

penzioneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.