• Pregleda: 2862

Popusti na Kurseve OU

Ukoliko želite da usavršite svoje znanje ili da promenite zanimanje, januar je najbolje vreme za to. Otvoreni univerzitet odobrava popuste na sve kurseve za polaznike koji se prijave do 31. januara. Tokom prošle godine najviše zainteresovanih je bilo za kurseve jezika, ali i za kurseve koje nudi škola lepote.
Popusti na Kurseve OU

Jedna od polaznica kursa za frizere, Zerina Peić upisala je kurs kako bi promenila zanimanje šankerice. Pravljenje frizura oduvek je bio njen hobi, koji će kako se nada, nakon završene obuke, prerasti u životni poziv.

Pored kurseva u okviru škole lepote kao što su kurs masaže, pedikira i manikira, kurs za frizera i profesionalnog šminkera, u ponudi OU su još tri škole: škola stranih jezika, škola računara i škola zanimanja. Najveće interesovanje već godinama vlada za školu jezika, ali i za kurseve u okviru škole lepote.

Svim polaznicima koji se opredele za neki od edukativnih profila do 31. januara OU odobrava popust od 10 odsto. Grupe polaznika biće formirane tokom februara i marta.

Pregled svih aktuelnih kurseva možete videti na ovom linku:
Zimski popust od 10% na sve kurseve

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

1
:) Odgovori
Ja bi hteo na kurs za narodnog poslanika. To se najvise isplati.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.