Komentara: 1
Pregleda: 3476

Popusti na Kurseve OU

10.01.2013. u 20:32h
Izvor: RTV Yueco
Ukoliko želite da usavršite svoje znanje ili da promenite zanimanje, januar je najbolje vreme za to. Otvoreni univerzitet odobrava popuste na sve kurseve za polaznike koji se prijave do 31. januara. Tokom prošle godine najviše zainteresovanih je bilo za kurseve jezika, ali i za kurseve koje nudi škola lepote.
Popusti na Kurseve OU

Jedna od polaznica kursa za frizere, Zerina Peić upisala je kurs kako bi promenila zanimanje šankerice. Pravljenje frizura oduvek je bio njen hobi, koji će kako se nada, nakon završene obuke, prerasti u životni poziv.

Pored kurseva u okviru škole lepote kao što su kurs masaže, pedikira i manikira, kurs za frizera i profesionalnog šminkera, u ponudi OU su još tri škole: škola stranih jezika, škola računara i škola zanimanja. Najveće interesovanje već godinama vlada za školu jezika, ali i za kurseve u okviru škole lepote.

Svim polaznicima koji se opredele za neki od edukativnih profila do 31. januara OU odobrava popust od 10 odsto. Grupe polaznika biće formirane tokom februara i marta.

Pregled svih aktuelnih kurseva možete videti na ovom linku:
Zimski popust od 10% na sve kurseve

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3476
Povezane teme

kursevi u subotici

kursevi

kursevi jezika

kursevi računara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.