• Pregleda: 4250

Ponovo kreće "Škola klizanja"

Od ponedeljka, drugog decembra po petu sezonu zaredom kreće Školica klizanja. Časovi obuke se održavaju svaki radni dan (ponedeljak - petak) od 09.00 - 10.00h i 16.00 - 17.00h na Stadionu malih sportova (Gradsko klizalište) i održavaju se do kraja sezone (mart 2014.).
Ponovo kreće "Škola klizanja"

Obuka se sprovodi prema programu IIHF "Learn to skate", i radi se u tri "radne grupe" - početna grupa, srednja grupa, napredna grupa. Svaka od grupa ima svog instruktora/trenera, tako da se polaznici primaju u toku cele sezone, nevezano za datum, jer u svakom momentu polaznici mogu da se uključe u jednu od grupa.

Za sve polaznike Školice klizanja je obezbeđena zaštitna oprema (štitnici za kolena i za laktove), kao i klizaljke, koje se dobijaju besplatno na korištenje. Takođe, na kraju treninga sva deca dobijaju čaj da se osveže i ugreju.

Za sve dodatne informacije se obratiti na 064/146-57-87.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
roditelj Odgovori
Sve je ovo lepo i pohvalno treba deca da se bave sportom. Ali uvek postoji ali kolika je clanarina za mesec dana i gde te pare zavrse. U dzepu intruktora ili za razvoj sporta?
roditelj Odgovori
Članarina je 1500 dinara. Imate pravo svaki dan od pon-pet da dovodite dete. Već dve godine vodimo dete i mogu Vam reći da smo prezadovoljni. To je najjeftinije i najjzdravije angažovanje deteta u zimskom periodu.
Pozdrav za sve trenere koji se nesebično angažuju oko dece:)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.