Komentara: 3
Pregleda: 6030

Pomozimo 16-togodišnjoj Danici

30.03.2011. u 03:13h
Pomozimo 16-togodišnjoj Danici
Nastavljajući svoju neumornu misiju pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, Kolo srpskih sestara Vas poziva da ponovo pokažete dobru volju i humanost.

Kolo srpskih sestara organizuje humanitarnu akciju prikupljanja finansijske pomoći za lečenje teško obolele učenice Medicinske škole, 16–togodišnje Danice Grgić.

U akciju je uključeno i Narodno pozorište, koje će u subotu, 2. aprila, na sceni Jadran od 19 i 30, odigrati predstavu "Sećanje vode".

Sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje naše mlade sugrađanke koja se nalazi u beogradskom Institutu za majku i dete. Danica živi sa samohranom majkom i mlađom sestrom, a otac je nedavno poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ulaznice za predstavu mogu da se kupe u knjižari Plato, po ceni od 300 dinara.

Pozivamo sve sugrađane da se priključe ovoj akciji u skladu sa svojim mogućnostima. Nadamo se da ćete doći, lepo se provesti i pokazati da imate veliko srce. Informacije o organizatoru ove humanitarne akcije možete videti na sajtu Kola srpskih sestara Subotice.
Postavljeno pre 13 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 6030
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.