Komentara: 0
Pregleda: 18080

Pomoć za porodicu Munćan

20.04.2017. u 02:01h
Izvor: Subotica.com
Pomoć za porodicu Munćan

Nevolja koja je nedavno zadesila porodicu Munćan, čija kuća je gotovo do temelja izgorela u požaru, naše sugrađane nije ostavila ravnodušnim. U protekle tri nedelje pomogli su im brojni građani, a danas je to učinilo i preduzeće „Phiwa“ ogranak hotel Galleria, koje im je doniralo kuhinjski inventar.

Zahvaljujući donaciji kompanije „Phiwa“, koja nastavlja sa donatorskom tradicijom, porodica je dobila sve što je potrebno za kuhinju - od servisa za ručavanje do prekrivača i jastuka za krevete.

Podsetimo, dom porodice Munćan u naselju Zapadni Vinogradi progutao je strahovit požar, izazvan kratkim spojem na električnim instalacijama. U vatrenoj stihiji, koja je krenula od prizemlja i vrlo brzo zahvatila tavan i celu kuću, nestalo je sve što su Nikola i Kornelija Munćan godinama sticali.

Ova donacija im puno znači, ne samo u materijalnom smislu, nego i u saznanju da u ovoj nedaći nisu sami.

Svi koji žele mogu da pomognu uplatom na žiro račun Raiffeisen banke, na ime Nikola Munćan, broj računa 265-0000000428095-02, a možete se obratiti i direktno Korneliji Munćan, putem broja telefona 065/610-44-17.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 18080

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.