Komentara: 33
Pregleda: 3360

Policijsko odeljenje u Tavankutu pripojeno Bajmoku, cilj je stalna prisutnost i veća bezbednost građana

11.08.2023. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Policijsko odeljenje u Tavankutu pripojeno Bajmoku, cilj je stalna prisutnost i veća bezbednost građana

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti u kontekstu zatvaranja policijskog odeljenja u Mesnoj zajednici "Donji Tavankut", obratili smo se Policijskoj upravi Subotica iz koje nam je saopšteno da je usled reorganizacije rada došlo od određenih promena.

- Analizirajući bezbednosnu problematiku na području Tavankuta, poslove stalnog dežurstva za područje ove mesne zajednice, novom reorganizacijom obavljanja policijskih poslova preuzelo je Policijsko odeljenje "Bajmok", dok će područje Tavankuta policijski službenici neprekidno pokrivati kroz patrolnu delatnost vodeći se sektorskim principom rada i policijsko-obaveštajnim modelom - navodi se u pisanom odgovoru PU Subotica. - Nova reorganizacija policijskih poslova na području MZ "Tavankut" omogućava stalan odnosno neprekidan boravak policijskih službenika na terenu, gde će u međusobnoj korelaciji i kontaktu sa građanima doprineti mnogo boljoj bezbednosnoj situaciji u odnosu na prethodni period.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 33
Pregleda: 3360
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.