Komentara: 28
Pregleda: 4979
Video

Policija u saradnji sa Interpolom kontrolisala identitet više od 500 migranata

06.10.2023. u 17:02h
Izvor: Subotica.com  / MUP Srbije
U međunarodnoj akciji „Hotspot“, koja je od 2. do 5. oktobra, u organizaciji Generalnog sekretarijata Interpola sprovedena na teritoriji Subotice i Sombora, kontrolisano je ukupno 516 osoba - saopštio je MUP Srbije.
Policija u saradnji sa Interpolom kontrolisala identitet više od 500 migranata
Foto: MUP Srbije

U akciji usmerenoj na borbu protiv ilegalnih migracija i trgovine lјudima, kao i identifikaciju ilegalnih migranata, članova terorističkih organizovanih kriminalnih grupa koje se bave krijumčarenjem i trgovinom lјudima, osim policijskih službenika Interpola, učestvovali su i pripadnici Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije, Uprave za tehniku, kao i policijskih uprava Sombor i Subotica.

Policija u saradnji sa Interpolom kontrolisala identitet više od 500 migranataMeđunarodna akcija „Hotspot“, koja je sprovedena u prihvatnim centrima u Subotici i Somboru, kao i na „divlјim“ lokacijama koje se koriste za smeštaj migranata, dala je odlične rezultate, doprinela podizanju nivoa opšte bezbednosti u navedenim  opštinama i potvrdila da je Republika Srbija pouzdan partner u vršenju poslova međunarodne policijske saradnje.

Policija u saradnji sa Interpolom kontrolisala identitet više od 500 migranata

Izvor: Subotica.com / MUP Srbije
Postavljeno pre 6 meseci i 3 nedelje
Komentara: 28
Pregleda: 4979
Povezane teme

migranti

migranti u subotici

imigranti

ilegalni migranti

migrantska kriza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.