Komentara: 5
Pregleda: 3915

Policija promoviše zakonsku legalizaciju oružja

17.04.2015. u 18:20h
Izvor: Subotica.com
Od ponedeljka do srede građani Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Lovćenca koji imaju oružje u nelegalnom posedu moćiće da se informišu o načinu legalizacije, ali i da predaju oružje za koje nemaju dozvolu.
Policija promoviše zakonsku legalizaciju oružja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija, Centrom za kontrolu lakog naoružanja u jugoistočnoj i istočnoj Evropi i Evropskom unijom promoviše zakonsku legalizaciju oružja, koja je počela 4. marta 2015. godine u trajanju od tri meseca.

Policijska uprava u Subotici u ponedeljak, 20. aprila, na Trgu cara Jovana Nenada u vremenskom intervalu od 11 do 13 časova, postaviti štand, na kojem građani neće moći da predaju oružje, ali će moći da dobiju sve potrebne informacije o načinu na koji mogu, bez pitanja o poreklu i bez krivične odgovornosti, registrovati ili predati nelegalno oružje.

Takođe, predviđeno je da štand narednog dana (21. april) u istom vremenskom periodu bude postavljen u Bačkoj Topoli na Trgu dr Zorana Đinđića, dok će u sredu biti postavljen u Malom Iđošu i Lovćencu i to od 11 do 13,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3915

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

legalizacija oružja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.