Komentara: 0
Pregleda: 5055

Policija i dalje traga za ubicom

12.10.2010. u 16:00h
Izvor: RTV Yueco
<p>Subotička policija intenzivno traga za ubicom &scaron;esnaestogodi&scaron;nje Milice Bara&scaron;in. Njeno beživotno telo pronađeno je u četvrtak uveče na putu pored Somborske pruge između ulica 27.marta i Grabovačke.</p>
Policija i dalje traga za ubicom

U Policijskoj upravi u Subotici obavljeni su informativni razgovori sa velikim brojem lica, kako bi izvršilac ovog krivičnog dela bio pronađen. Pripadnici policije pojačano patroliraju na području subotičkog naselja Zorka i brinu o bezbednosti građana.

Devojka koja je na brutalan način ubijena živela je sa majkom, babom i dedom u ulici Petra Popovića Age.
U Višem sudu u Subotici kažu da je istražni sudija sa zamenikom javnog tužioca u četvrtak uveče izvršio uviđaj. U sudu nisu bili raspoloženi da daju više informacija, kako se istraga ne bi remetila.

Policija i dalje traga za ubicom maloletne devojke. U petak ujutro, taj deo Subotice bio je prepun policije koja je tražila dokaze i tragove ubistva. Kako smo nezvanično saznali Milica je ubijena na drugom mestu, a ne tamo gde je njeno telo pronađeno.

Stanovnici ulice Petra Popovića Age, gde je žrtva stanovala su preplašeni. Strahuju za sigurnost I bezbednost svoje dece.
Devojčica je u subotu popodne sahranjena u svom rodnom grada Somboru, na pravoslavnom groblju. Od Milice se oprostilo nekoliko stotina njenih prijatelja, rođaka, drugara iz školske klupe, kao I njen bivši dečko S.V. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5055
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.