Komentara: 0
Pregleda: 2247

Policajci iz sedam zemalja u Subotici

25.06.2012. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
Policajci iz sedam zemalja regiona i sveta boravili su u Subotici u okviru manifestacije “Subotica otvorenog srca 2012.”. Ovu sada već tradicionalnu manifestaciju organizuje subotička regija Internacionalne policijske asocijacije, sa ciljem povezivanja policajaca i uspostavljanja međusobne saradnje. Osim toga, manifestacija i učešće predstavnika Srbije u ovoj asocijaciji koristi i poboljšanju imidža Subotice i Srbije u svetu.
Policajci iz sedam zemalja u Subotici

Policajci iz Izraela, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, članovi Internacionalne policijske asocijacije, boravili su proteklog vikenda u Subotici. Njihov domaćin je bila regija Subotica, sekcije Srbija, ove asocijacije a boravak je iskorišćen za učvršćivanje i produbljivanje dosadašnje saradnje i kontakata na profesionalnom i ličnom planu.

Saradnja policajaca kroz Internacionalnu policijsku asocijaciju služi i za poboljšanje imidža i promovisanje Srbije, što se najbolje vidi na primeru Izraela.

Posebno zanimljiva je činjenica da je inicijator saradnje između policajaca iz Izraela i Srbije naš čovek koji već godinama živi u ovoj bliskoistočnoj zemlji – Milan Mikuš.

Dobra saradnja sa Izraelcima otvara i mogućnosti privredne saradnje.

Međunarodno policijsko udruženje IPA je strukovna organizacija policajaca, koja okuplja preko 360.000 članova u preko 60 zemalja sveta. U Subotici postoji već pet godina, okuplja preko 180 članova i predstavlja jednu od najorganizovanijih i najaktivnijih regija u Srbiji.

Manifestacija “Subotica otvorenog srca” iskorišćena je i za promociju novih počasnih članova. Tako je ove godine za novog počasnog člana IPA sekcija Srbija proglašen Zvonko Bogdan, koji je uz ansambl Ravnicu i Dušana Svilara sa bendom zabavljao okupljene policajce iz sedam zemalja regiona i sveta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2247
Povezane teme

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.