Komentara: 55
Pregleda: 5132

Pokrajina izdvojila 55,3 miliona za projekte unapređenja turističke infrastrukture na Paliću

30.01.2018. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Uprava za kapitalna ulaganja APV objavila je odluku o korisnicima sredstava po više osnova. Među onima koji će dobiti sredstva iz pokrajinskog budžeta je Subotica, za projekat izgradnje turističke infrastrukture na Paliću.
Pokrajina izdvojila 55,3 miliona za projekte unapređenja turističke infrastrukture na Paliću

Na osnovu javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja koji je početkom januara raspisala Uprava za kapitala ulaganja AP Vojvodine, Gradu Subotici je odobreno 55,370,842.80 dinara za projekat izgradnje turističke infrastrukture na Paliću - uređenje i urbano opremanje Velikog Parka na Paliću u okviru Master plana.

Po istom konkursu, značajna sredstva je dobila i Opština Bačka Topola, za projekat prve faze izgradnje saobraćajnice u Bačkotopolskoj industrijskoj zoni, za šta je izdvojeno 175 miliona dinara.

Kako se navodi, iz budžeta Uprave za kapitalna ulaganja za 2018. godinu izdvojeno je 1,931 milijarde dinara, a Sredstva će biti utrošena na 36 projekata u Vojvodini, u oblastima saobraćajne infrastrukture, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, vodosnabdevanja i zaštite vode, predškolskog obrazovanja, razvoja sporta i u oblasti energetske efikasnosti.

Svečanost uručenja ugovora o dodeli sredstava biće održana sutra u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 55
Pregleda: 5132

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.