Komentara: 0
Pregleda: 2720

Pokrajina finanisira renoviranje ambulante "Mali Bajmok"

12.12.2008. u 18:57h
<p>Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Atila Čengeri potpisao je ugovor sa direktorom Doma zdravlja u Subotici dr Ružicom Crnjaković-Tonković o adaptaciji ambulante u Mesnoj zajednici "Mali Bajmok". Ugovor je vredan gotovo sedam miliona i 400 hiljada dinara."</p>
Pokrajina finanisira renoviranje ambulante "Mali Bajmok"

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo nema obavezu da finansira renoviranje i opremanje domova zdravlja. Bez obzira na tu činjenicu, ulažemo novac kako bismo obezbedili građanima iste standarde i iste uslove za lečenje u svim krajevima Vojvodine", izjavio je Čengeri.

Građani tog subotičkog naselja, trebalo bi da dobiju odgovarajuću ambulantu gde će im do kraja 2009. godine biti pružane zdravstvene usluge. Prema rečima gradonačelnika Saše Vučinića, po završetku adaptacije, gradska uprava Subotice uložiće novac u opremanje ambulante u Mesnoj zajednici "Mali Bajmok". U ambulanti će raditi dva lekara opšte prakse.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2720
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.