• Pregleda: 2374

Poklonite jelku gradu

Poklonite jelku gradu

JKP "Čistoća i zelenilo" poziva sve sugrađane koji u svojim dvorištima, vikendicama ili na drugim privatnim površinama, imaju velika stabla jelke, smrče, duglazije, bora ili nekog drugog adekvatnog četinara, a koja im smetaju i koja bi svakako bila posečena, da ih poklone gradu.

- Najbolja od ponuđenih stabala, po oceni nadležne službe, biće stručno posečena, postavljena u centru grada i okićena povodom predstojećih božićno-novogodišnjih praznika - navode iz JKP "Čistoća i zelenilo", dodajući da će izabrana stabla poseći njihovi radnici.

Zainteresovani sugrađani koji žele da učestvuju u ovoj tradicionalnoj akciji, mogu da se jave Sekretarijatu za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave Subotica, putem telefona, na broj 024/626-997 (radnim danima od 7 do 15 časova), ili elektronskom poštom na adresu  do 1. decembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

12
Realan Odgovori
Gradu, iz kog sam na kraju pobegao, mogu da dam... da ne kažem šta. Nije mu dosta pljačke, još bi i jelku na poklon. Licemerno. "Nema besplatnog ručka" pravilo je u svetu. Samo u komunizmu ima džabe do groba. E, od mene više ništa, pa nek jedu 'ladna go*na.
dule
Kakav komentar. Nemam reči. Da li je vama gospodine iko išta tražio? Nije. Akcija je čisto dobrovoljna i što se onda javljate.
B Odgovori
A da Grad zasadi jednu jelku u centru koju ce okititi svake godine?
Ovako se svake godine unisti jedno drvo da bi se okitilo, a kao stitimo zivotnu sredinu...
pero Odgovori
sada ce da zaseda upravni odbor da oformi komisiju, pa komisija izabere radnike da ih opremi u kojekakvim firmama, pa tu su ruckovi dnevnice troskovi putovanja,odvojeni zivot,transport jelke,zatvaranje uzeg centra zbog dovoza jelke,angazovanje saobracajne policije,vatrogasaca,hitne pomoci,elektrovojvodine,vodovoda auuuu bre,pa koliko ce da kosta ta jelka?
voyager Odgovori
Bilo bi lepse kada bi recimo gradonacelnik izdvojio, iz onih silnih provizija o kojima se govori u gradu, jedan deo i kupio gradu jelku i onda uz veliku pompu SNS (dok ne predje u neku drugu pobednicku stranku) to poklonio gradu. Ah, zaboravih da on ne poznaje pojam davanja, vec samo neki drugi smer tokova..
BSHTARTST Odgovori
Oj sramoto ciji obraz mijes kome li si draga!!!

Jelku pricvrstiti betonskim cipelama!!!
Posmatrac Odgovori
Dragi gradaki oci, ako imate par miliona dinara za nabavku sluzbenih vozila za svoje usrane funkcionere, stisnite dupe malo pa kupite sebi i usranu jelku!!!
Andrea Odgovori
Smešno da smešnije ne može biti. Već na ne mpgu da se smejem od muke.
dule
Na šta ste mislili kad ste rekli da je smešno. Verovatno na komentare ili možda grešim.
Cicvu Derpe
Dule botino zar si toliko ogranicen
lala Odgovori
imate jelki sa leve strane palickog puta, prva i druga kasarna, tako da ne morate od nikoga traziti
miki Odgovori
Recite labanu da vam zasadi jednu jelku ali da na kraju sadnje oko nje da je pricvrsti betonskim cipelama.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.