Komentara: 1
Pregleda: 3844

Pokloni Crvenog krsta za 30 beba

19.06.2013. u 15:03h
Izvor: RTV Yueco
U prostorijama Crvenog krsta u Subotici, uručeni su poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta. Ovu akciju pod nazivom "Paket za novorođenu bebu", Crveni krst realizuje preko 30 godina. Oplemenjivanje paketića potpomogao je i Crveni krst Vojvodine.
Pokloni Crvenog krsta za 30 beba

Ove godine, u Nedelji Crvenog krsta, odnosno u periodu od 08. do 15. maja, u Subotičkoj bolnici je rođeno 30 beba – 16 devojčica i 14 dečaka. Od strane Crvenog krsta, svi su nagrađeni prigodnim poklonima. A da je takav vid "Prve pomoći" od velikog značaja, potvrdili su roditelji novorođenčadi.

Što se paketa tiče, u Crvenom krstu kažu da im je ostalo nešto od prošle godine, a deo su dobili od Crvenog krsta Vojdvodine i tako napravili paketiće za 30 beba.

Akciju "Paket za novorođenu bebu", Crveni krst Subotica realizuje preko 30 godina. Tu aktivnost obeležavaju kalendarski, pa svake godine, uglavnom mesec dana nakon Nedelje CK, nagrađuju sve bebe rođene u toku te nedelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3844
Povezane teme

crveni krst

nedelja crvenog krsta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.