Komentara: 0
Pregleda: 2254

Poklon Centru za socijalni rad

17.10.2011. u 18:00h
Izvor: RTV Yueco
Poklon Centru za socijalni rad

Novim zakonom o socijalnoj zaštiti korisnici koji budu želeli da budu smešteni u socijalne ustanove, neće više morati tražiti saglasnost Centra za socijalni rad, nego će direktno sa određenom socijalanom ustanovom moći da sklapaju ugovor. S obzirom na to da se tom odredom završava saradnja Gerontološkog centra i Centra za socijalni rad, bar na ovaj način, korisnici Gerontološkog centra poklonili su Centru za socijalni rad 23 slike koje su sami naslikali. Broj slika indentičan je broju godina koliko su sarađivali ove dve institucije.

Iako će nova uredba doneti više posla Centru za socijalni rad, moći će na bolji i konkretniji način da pomažu korisnicima u smislu novčane pomoći. Takođe veoma su zahvalni Gerontološkom centru na dosadašnjoj saradnji kao i na poklonu koji je ozvaničio kraj jedne vrste saradnje.

Dvadeset i tri slike označavaju broj godina saradnje ove dve institucije. Slike su naslikali opravo oni korisni Gerontološkog centra koji su tamo smešteni preko Centra za socijalni rad.

Prema rečima pokrajinskog sekretara za zdravstvo i socijalnu politiku zaštitu Atile Čengerija, ovo je samo još jedan od primera da je socijalna zaštita u Subotici, najbolja u Vojvodini i jedna od boljih u Srbiji.

Dvadeset i tri slike, koje su označile kraj jedne uspešne radanje, od sada će krasiti hodike Centra za socijalni rad.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2254
Povezane teme

centar za socijalni rad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.