• Pregleda: 8806

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

U periodu od 30. maja do 5. juna 2016. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda. U sedam saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i devet osoba je lakše povređeno, dok je u osam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 104 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 323 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključeno devet vozača, od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 10 intervencija, navodi se na kraju saopštenja Policijske uprave Subotica

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
kiki Odgovori
Kako im ovo ne vidi komandir parkiraju se vozeci u suprotnom smeru i stanu na autobusko stajaliste ili zelenu povrsinu ili se sakriju iza drveta ili popnu na njega ja sam vozac i postujem propise ali ovo je kaubojstina ,kakav primer nam oni daju svaki od njih telefonira dok vozi .....
sofi Odgovori
@kiki
A kako da se parkiraju kada imaju radar u vozilu. Drugo da sam na njihovom mestu , a u cilju sprečavanja težih prekršaja ili krivičnih dela, ja bih se popeo i na gradsku kuću.
Srbistan Odgovori
Eno u delu industrijske zone kod Simensa gde je puna linija i gde je ogranicenje 50 oni zaobilaze ladno na punoj liniji sa minimalno 70 na sat. Boli ih patka. Moze im se.
Safet Odgovori
Me vidim nosta sporno sto su se parkirali tamo gde drugde da parkiraju bozilo kad nema parking mesta a tamo je najbolje upecat siledzijske vozace i one koji nepostuju propise
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.