Komentara: 10
Pregleda: 26539

Poginuo Miroslav Aksentijević, trener ŽOK "Spartak"

25.05.2019. u 20:16h > 26.05.2019. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Usled saobraćajne nezgode na auto-putu kod Rume, nakon pretrpljenih teških povreda, preminuo je trener prvog tima Ženskog odbojkaškog kluba "Spartak", sportski radnik Miroslav Aksentijević.
Poginuo Miroslav Aksentijević, trener ŽOK "Spartak"

Kako nezvanično saznajemo Aksentijević (1973) je zadobio teške telesne povrede nakon pada sa motora usled sudara sa drugim vozilom na auto-putu. U teškom stanju prevežen je u šabačku bolnicu, međutim i pored velikih napora lekara podlegao je povredama.

46-godišnji Aksentijević, rodom iz Valjeva, na klupu ŽOK "Spartak" seo je na leto 2018. godine i minulu sezonu je završio na šestom mestu u plejofu. Pre toga šest godina je vodio žensku nacionalnu selekciju Hrvatske sa kojom je nizao zapažene rezultate, a svojim radom doprineo razvoju kako ženske, tako i muške odbojke naših zapadnih komšija.

Poginuo Miroslav Aksentijević, trener ŽOK "Spartak"

Odbojkaški stručnjak imao je dosta iskustva u radu sa mladim igračima, takav tim je vodio i u Subotici, a rezultati njegovog rada su sve više dolazili do izražaja. Aksentijević je danas trebalo da prisustvuje kampu u Apatinu, u sklopu promocije odbojke u tom gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 26539
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.