• Pregleda: 1635

Podeljeni paketi socijalno ugroženim sugrađanima

Više od 20 paketa, sa namirnicama za ishranu i ličnu higijenu, podeljeno je u subotu, 2. septembra, socijalno najugroženijim stanovnicima centralnih mesnih zajednica u Subotici. Osim paketa, svi korisnici su dobili i kuvani obrok, koji su mogli odneti svojim ukućanima.
Podeljeni paketi socijalno ugroženim sugrađanima

Ovo je druga akcija pružanja pomoći socijalno ugroženim sugrađanima, čiji je organizator Mesna zajednica Centar 3, uz partnersku organizaciju "Omladinskog građanskog parlamenta".

Kako ističu iz Mesne zajednice, septembar će biti izuzetno aktivan za njihove aktiviste.

- Učestvovaćemo na tradicionalnoj "Pasuljijadi", koja će se održati 9. septembra na Prozivci. Potom ćemo 16. septembra organizovati veliku radnu akciju čišćenja Mesne zajednice, uz uklanjanje grafita na zgradama. Takođe, sledi i nastavak književnih večeri četvrtkom, kao i organizacija istorijskih tribina, a u sklopu obeležavanja Sunčane jeseni života i dana MZ Centar 3, predviđen je i sportski turnir, koji bi imao za cilj pomoć OSŠ "Žarko Zrenjanin" - rekli su iz Mesne zajednice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Овца за шишање Odgovori
Двадесет пакета на двадесет хиљада социјално угрожених, права мера!
Daisy Odgovori
Nasi stari su govorili da ako istinski zelis da pomognes coveku, ucini to tako da ako je ikako moguce ni on sam ne zna da si mu pomogao.

Uvek je lepo videti da neko pruza ruku da pokloni i pomogne, ali nisam sigurna da li je bas neophodno ovako, sa sve propratnim fotografijama nasih sugradjana koji su se nasli u situaciji da nemaju sta da jedu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.