Komentara: 1
Pregleda: 2459

Podeljena priznanja za učešće u okviru manifestacije "Dan bez automobila"

25.09.2013. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
Najboljim učesnicima biciklističke trke osnovnih škola, koja je održana u subotu u okviru manifestacije „Dan bez automobila“, uručene su diplome i medalje. Subotica 11-ti put je obeležila akciju “Dan bez automobila” sa ciljem da se promoviše ne motorizovano kretanje. U akciju je učestvovalo preko 200 dece.
Podeljena priznanja za učešće u okviru manifestacije "Dan bez automobila"

U plavoj sali Gradske kuće učenicima osnovnih škola podeljena su priznanja i diplome za osvojena prva, druga i treće mesta za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila".Moto ovogodišnje akcije je bio „Čist vazduh. Ti si na potezu.“ Akcija je bila posvećena očuvanju životne sredine i promociji zdravog načina života koji podrazumeva korišćenje sredstava prevoza koja za pogon ne koriste fosilna goriva.

Ideja manifestacije je i razvijanje svesti kod dece, da bez čistijeg vazduha, nema zdravog života i da se u gradu može pešačiti, koristiti bicikl i javni prevoz, a da sve to pomaže održavanju zdravije životne sredine.

Manifestaciju „Dan bez automobila“ organizovali su Grad Subotica, gospodin Imre Kerekeš iz Društva inženjera i tehničara, Biciklistički klub „Spartak“ i subotičke osnovne škole.„Dan bez automobila“ promoviše i razvoj biciklizma i ostalih nemotorizovanih kretanja u gradskim sredinama, čime se doprinosi razvoju ekoloških uslova života.

Izvor: RTV Yueco
Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila" Priznanja za učešće u manifestaciji "Dan bez automobila"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2459
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.