Komentara: 1
Pregleda: 3056

Podeljena priznanja u akciji "Medalja Lajoša Vermeša"

20.02.2013. u 16:13h
Izvor: RTV Yueco
U čitaonici gradske bibioteke sinoć po sedmi put dodljena su priznanja najboljim sportistima i sportskim kolektivima u akciji "Medalja Lajoša Vermeša".
Podeljena priznanja u akciji "Medalja Lajoša Vermeša"

Odlukom žirija koji je u proteklih pet nedelja preko stranica nedeljnika Subotičke novine, putem javnog glasanja dali svoje viđenje o uspesima sportista u prethodnoj godini, najbolji sportista grada Subotice sa osvojenih 238 glasova što je do sada rekordan broj, je Gabor Kasa biciklista Spartaka i učesnik proteklih Olimpijskih igara u Londonu. Drugo mesto pripalo je Jeleni Trnić odbojkašici Spartaka, dok se na trećem mestu našao rvač Spartaka Dejan Franjnković.

Najbolji sportski kolektiv grada subotice je ŽFK Spartaka koji je u protekloj sezoni odbranio titulu prvaka države, osvojio nacionalni kup i napravio korak u ligi šampiona plasmanom među 32 najbolje ekipe.Priznanje za sportski podvig godine pripalo je rukometašima Spartak Vojputa koji su odličnim partijama u prošloj godini izborili finale Kupa Srbije, igrali Super kup Srbije, po treći put za redom osvojili kup Vojvodine i ostvarili plasman u osminu finala Čelendž kupa. Ove sezone u dosadašnjem toku prvenstva nisu pretrpeli ni jedan poraz.

Svi ostali sportisti koji su dobili glasove od članova žirija, njih 45, dobili su Vermešovu plaketu i poklon knjigu. Nagrade najboljima uručio je Nikola Stantić, sportski novinar i organizator akcije.

Podeljena priznanja u akciji "Medalja Lajoša Vermeša"

Izvor: RTV Yueco
Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice Dodela nagrada Lajoš Vermeš najboljim sportistima Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3056

Povezana vest

Povezane teme

medalja Lajoš Vermeš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.