• Pregleda: 849

Podela tipskih kanti u Malom Radanovcu

JKP "Čistoća i zelenilo" započeće sutra, 6. decembra, drugi krug podele tipskih posuda za odlaganje komunalnog otpada u Mesnoj zajednici Mali Radanovac.
Podela tipskih kanti u Malom Radanovcu

U drugom krugu, sutra, u četvrtak i petak, sugrađanima će tipske posude biti dostavljane na kućnu adresu, u periodu od 16 do 20 časova.

- Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude punoletna osoba, čija lična karta glasi na adresu gde se vrši isporuka. Apelujemo na sugrađane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele tipskih kanti - poručuju iz JKP "Čistoća i zelenilo".

Za dodatne informacije, sugrađani se mogu obratiti na telefone Mesne zajednice Mali Radanovac (radnim danom od 8 do 12 časova): 024/ 546 - 149, ili JKP "Čistoća i zelenilo" (radnim danom od 7 do 15 časova): 024/620 - 888 ili 024/620- 489.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Sandorcanin Odgovori
Bravo za promenu vremena deljenja kanti.Izgleda da ove pistaljke donekle imaju ucinak.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.