Komentara: 7
Pregleda: 5082

Podela sadnica belog jasena u petak kod nove fontane

07.04.2021. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odzivu velikog broja sugrađana, Subotica se pridružila akciji "Posadi svoj hlad", u okviru koje će se u petak deliti sadnice.
Podela sadnica belog jasena u petak kod nove fontane

Sadnice su obezbeđene uz pomoć društveno odgovornih kompanija koje žele da ozelene mesta u kojima živimo, uz brigu o zdravlju građana, a u Subotici akciju sprovodi Mreža organizacija za pružanje podrške osobama sa invaliditetom (MOPOSI).

- Ovo nije samo ekološka akcija, usmerena ka borbi protiv klimatskih promena, već je i akcija koja ima zdravstvenu funkciju, jer je svako drvo jedinstveni zeleni respirator. U akciji se dele dvogodišnje sadnice belog jasena, uz uputstvo za sadnju. Zato posadite svoj hlad i obezbedite čist vazduh vama i vašoj porodici - poručuju iz MOPOSI-a.

Broj sadnica je ograničen, a jedna osoba može da dobije najviše jednu sadnicu. Svaka sadnica sadrži logo sponzora, kao i QR kod preko kojeg možete da je registrujete i pratite uputstva za njen dalji razvoj. Druga strana vezice je ostavljena za vaše ime i datum sadnje.

Sadnice će se deliti u petak, 9. aprila, u 12 časova kod nove fontane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 5082
Povezane teme

sadnice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.