Komentara: 0
Pregleda: 1536

Podela polovne garderobe u nedelju u Udruženju "Za Suboticu svim srcem"

19.02.2021. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Grupa građana "Za Suboticu svim srcem" u nedelju organizuje akciju podele polovne garderobe. Organizator napominje da je ovaj put isključivo podela jer nemaju mogućnosti primanja nove garderobe dok se prikupljeno sa prethodne akcije ne razdeli.
Podela polovne garderobe  u nedelju u Udruženju "Za Suboticu svim srcem"

Poslednjeg dana meseca januara građani su donirali blizu tonu garderobe. Akcija podele će se održati u nedelju od 10 do 15 časova, u prostorijama Udruženja, u objektu glavne Autobuske stanice (ulaz sa Senćanskog puta).

Organizator akcije ističe da se spisak za podelu nalazi na njihovoj Fejsbuk stranici, kao i da su građani koji su se prijavili podeljeni u tri termina, od 10 do 13 časova, dok će posle 13 časova moći da dođu svi oni koji se nisu ranije prijavili.

- Molimo sve koji budu dolazili da zbog mogućnosti zloupotrebe ponesu sa sobom lični dokumenat sa slikom. Takođe, u cilju poštovanja mera borbe protiv korona virusa, molimo sve da nose maske i održavaju propisanu distancu - apeluje Branko Prčić, osnivač grupe.

Za skoro godinu dana ova grupa pomogla je više od dve stotine ljudi, kojima su podeljene odeća, obuća i druge stvari za kuću. Prčić je pozvao sugrađane koji žele da pomognu rad grupe građana "Za Suboticu svim srcem", koja volonterski organizuje ove akcije prikupljanja i podele, da to mogu učine putem kutija za donacije koja će biti postvaljena u prostorijam Udruženja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1536
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.