Komentara: 2
Pregleda: 1812

Podela "plavih kanti" počinje i u naselju "Ker"

24.02.2024. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Od 26. februara do 15. marta, JKP "Čistoća i zelenilo" vršiće podelu besplatnih plavih kanti za odlaganje reciklabilnog otpada u naselju Ker.
Podela "plavih kanti" počinje i u naselju "Ker"

Podela će se vršiti radnim danima od 9 do 14 časova i potrebno je da u navedenom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Građani koji ne budu kod kuće u vreme podele, kante će moći da preuzmu u JKP „Čistoća i zelenilo”, u Ulici Antuna Branka Šimića 4, radnim danima od 7 do 13 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Kontakt telefon je 024/620-888.

Reciklabilni otpad iz plavih tipskih kanti će se prvi put odvoziti 20. marta, a zatim 03. aprila. Dinamika odvoženja će biti dva puta mesečno.

Ova usluga će se vršiti bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

U plave kante, zapremine 120 litara, građani treba da odlažu reciklabilni otpad. Ova kanta služi za odlaganje pretežno ambalažnog otpada, odnosno u nju se stavlja čist karton i papir, razne vrste plastike, limenke i konzerve (oprane i očišćene od ostataka hrane), kao i tekstil i odeća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1812
Povezane teme

podela kanti

mz ker

plave kante

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.