• Pregleda: 3225

Počinje treća sezona Su Bike-a

Prvi dani proleća obeležiće i otvaranje treće sezone "Su Bike" servisa, obzirom da je nastavak rada servisa za iznajmljivanje gradskih bicikala planiran za petak, 21. mart, stoji u saopštenju JKP "Parking"
Počinje treća sezona Su Bike-a

Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodnih sezona, da iznajme bicikle na nekoj od pet postojećih stanica: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, na stanici kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale spotova, na stanici pored Buvljaka i kod Bazena na Prozivci.

Princip funkcionisanja servisa u odnosu na protekle sezone neće se menjati, a  nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće  20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara.

Jednokratna cena izrade čip kartice, koja ostaje u vlasništvu korisnika servisa,  ostaje ista, i iznosi 500 dinara. Registracija korisnika vrši se na blagajni preduzeća, u Ulici Đure Đakovića 23/II. Korisnik „Su Bike“ sistema postaje svako ko se registruje, odnosno dobije koririsničku karticu, i prihvati Pravilnik o iznajmljivanju i upotrebi bicikala na teritoriji Grada Subotice.

Na Paliću, korisničku karticu moguće je iznajmiti u kiosku pored Su Bike stanice, koji počinje sa radom 1. aprila.

Izvor: JKP "Parking"

povezane teme

4
Subotičanin Odgovori
Lepo, za pohvalu. Sta će biti sa plavom fontanom. Dokle će biti sakrivena, da ne kažem zatrpana.
Pametnjaković Odgovori
Mene samo interesuje, da li je za ove predhodne dve godine rada "Su Bike" servisa, ukradena ijedna bicikla iz ove kolekcije.
Ako nije, u čemu je tajna ove činjenice???
savest Odgovori
Svašta...baš me zanima opravdanost ove investicije. Opet je neko uzeo "lovu" zarad gluposti.
Milla Odgovori
Bilo bi mnogo pametnije kada bi obezbedili parkinge za bicikle sa nadzorom, da ljudi mogu na miru da ostave bicikl i odu da obave svoje poslove, a kada se vrate da svoj bicikl zateknu tamo gde su ga i ostavili.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.