Komentara: 4
Pregleda: 3687

Počinje treća sezona Su Bike-a

19.03.2014. u 14:19h
Izvor: JKP "Parking"
Prvi dani proleća obeležiće i otvaranje treće sezone "Su Bike" servisa, obzirom da je nastavak rada servisa za iznajmljivanje gradskih bicikala planiran za petak, 21. mart, stoji u saopštenju JKP "Parking"
Počinje treća sezona Su Bike-a

Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodnih sezona, da iznajme bicikle na nekoj od pet postojećih stanica: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, na stanici kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale spotova, na stanici pored Buvljaka i kod Bazena na Prozivci.

Princip funkcionisanja servisa u odnosu na protekle sezone neće se menjati, a  nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće  20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara.

Jednokratna cena izrade čip kartice, koja ostaje u vlasništvu korisnika servisa,  ostaje ista, i iznosi 500 dinara. Registracija korisnika vrši se na blagajni preduzeća, u Ulici Đure Đakovića 23/II. Korisnik „Su Bike“ sistema postaje svako ko se registruje, odnosno dobije koririsničku karticu, i prihvati Pravilnik o iznajmljivanju i upotrebi bicikala na teritoriji Grada Subotice.

Na Paliću, korisničku karticu moguće je iznajmiti u kiosku pored Su Bike stanice, koji počinje sa radom 1. aprila.

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 3687
Povezane teme

jkp parking subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.