Komentara: 2
Pregleda: 1470

Počinje sa radom Kontakt centar za pomoć pri apliciranju na pokrajinske konkurse

23.02.2021. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Počinje sa radom Kontakt centar za pomoć pri apliciranju na pokrajinske konkurse

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam dobio je telefonski broj 0800-021-027 za uslugu "Besplatan poziv", čime je formiran Kontakt centar besplatan za korisnike sredstava po konkursima iz oblasti privrede, preduzetništva, turizma, rada i zapošljavanja.

- Zamisao na kojoj počiva ova inicijativa i projekat je da svi privredni subjekti koji posluju u domenima privrede i turizma, kao i u okviru sektora zapošljavanja, imaju na raspolaganju broj telefona koji mogu pozvati potpuno besplatno, te dobiti sve informacije ne samo vezane za konkurse, već i za sve druge oblasti iz nadležnosti Sekretarijata - objasnio je Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Počinje sa radom Kontakt centar za pomoć pri apliciranju na pokrajinske konkurseSve informacije u vezi sa konkursima koje Sekretarijat planira da objavi početkom marta meseca tekuće godine, kao i u toku 2021. godine, biće dostupne, pored vebsajta i mejl adresa Sekretarijata i putem besplatnog kontakt centra koji će biti aktivan od 1. marta, od 8 do 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1470

Povezana vest

Povezane teme

Nenad Ivanišević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.