Komentara: 1
Pregleda: 3329

Počinje očitavanje strujnih brojila

31.01.2013. u 13:02h
Izvor: RTV Yueco
Počinje očitavanje strujnih brojila

Elektrodistribucija počinje sa očitavanjem brojila.U saopštenju Elektrodistribucije se navodi da se mole svi kupci da obezbede nesmetan rad čitača brojila. U domaćinstvima gde je merno mesto nedostupno ili je objekat zatvoren da omoguće pristup mernom mestu ili da dostave stanja brojila najkasnije do petog februara. Na ovaj način će omogućiti pravilan obračun utrošene električne energije i sprečavaju gomilanje energije i prelazak na sledećem računu u crvenu zonu.

Reklamacije posle ovog roka se primaju samo na šalterima distribucije uz prikazani račun, navodi se u saopštenju.

Pozivamo kupce, koji do sada nisu izmirili dug, da plate svoje obaveze i na taj način izbegnu neprijatnost koji mogu nastati zbog obustave isporuke električne energije.Takođe obaveštavamo kupce da izmirivanjem obaveza na vreme kupci iz kategorije „Domaćinstva“ ostvaruju popust od 5%. Dana 31.decembra prošle godine prestala je da važi odluka po kojoj kupci sa potrošnjom od 1 do 350 kW ostvaruju popust od 11.89% ali i dalje važi popust od 15% za potrošnju od 1 do 500 kW.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3329
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

očitavanje brojila

očitavanje struje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.