Komentara: 0
Pregleda: 4208

Počeo memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" - Srbija na startu nerešeno

05.09.2013. u 23:19h
Izvor: Subotica.com
Na dve lokacije u Subotici odigrane su prve dve utakmice 20. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" u kojem su se sastali na Gradskom stadionu Srbija i Belgija, dok su na stadionu "kraj Somborske kapije" meč odigrali Francuska i i Izrael. Srbija je odigrala nerešeno, dok je Francuska pobedila.
Počeo memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić" - Srbija na startu nerešeno

U duelu omladinskih U19 selekcija  Srbije i Belgije posle odlične igre i vođstva Srbije od 2:0, posle samo 25 minuta igre, Belgijanci su na kraju došli do izjednačenja i tako podelili bodove koji su već bili upisani za reprezentaciju Srbije. Srbija je povela u '23 minutu golom Maksimovića, a samo 5 minuta kasnije prednost je duplirao Simić.

U drugom meču Francuska je pobedila Izrael minimalnim rezultatom 1:0 i tako došli do maksimalnog broja bodova koji su ih izdigli trenutno na vrh tabele ovogodišnjeg memorijala. Francuzi su preko Gbamina pred sam kraj prvog poluvremena ('42) poveli sa 1:0 i ispostavilo se postavili konačni rezultat.

Sutra od 17 časova igraju se nove dve utakmice u kojima se sastaju Belgija i Ukrajina - ta utakmica se igran na stadionu FK "Senta" u Senti, dok se u Bačkoj Topoli sastaju Izrael i Mađarska.

Izvor: Subotica.com
Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija Fudbal, turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Belgija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4208
Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

gradski stadion

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.