Komentara: 17
Pregleda: 6310
Video

Počelo uređenje parking prostora na Prozivci

24.10.2017. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Počelo uređenje parking prostora na Prozivci

Kako smo najavili prošle nedelje, radovi na uređenju parking prostora u ulici Jo Lajoša započeti su juče, a iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica, kažu da će 30 novih parking mesta sugrađani moći ubrzo da koriste.

- Na delu od ulice Blaška Rajića pa niz ulicu Jo Lajoša, uradićemo oko 30 novih parking mesta, a takođe ćemo u širini parkinga, proširiti i kolovoz na 5,5 metara. Sav materijal smo pripremili unapred, te očekujemo da će radovi biti gotovi u narednih 15 dana. Pripremni radovi teku veoma brzo, a jedino što traje malo duže jeste polaganje behatona, betonski fabrikovanih elemenata, od koji će parking biti i urađen - kažu iz nadležnog preduzeća, dodajući da radovi mogu da se oduže samo ukoliko budu nepovoljni vremenski uslovi.

Da je reč o parking prostoru koji je neophodan stanovnicima Prozivke, potvrđuje i nekoliko apela iz rubrike "Pištaljka", koje su postavljali naši čitaoci.

- Stanari stambene zgrade u ulici Jo Lajoša 59-63 više od 30 godina čekaju na uređenje parking prostora. Zato vreme svoja vozila moraju parkirati u blatu - napisao je jedan naš čitalac.

Nakon završetka radova, sugrađani će odmah moći da koriste nova parking mesta, čime će biti rešen ovaj višedecenijski problem parkiranja vozila stanovnika ulice Jo Lajoša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 6310

Povezane zviždaljke

Povezane teme

mz prozivka

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

uređenje parking prostora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.