Komentara: 6
Pregleda: 3146

Počelo topljenje snega

16.02.2012. u 15:03h
Izvor: RTV Yueco
Počelo topljenje snega

Sneg koji je počeo lagano da se topi, najviše problema stvara u ulicama koje nisu adekvatno čišchene tokom snežnih padavina. Takve probleme najviše imaju rubne mesne zajednice, u kojima je vechi broj ulica neasfaltiran. Mesna zajednica Makova Sedmica jedna je od rubnih delova Subotice, gde meštani redovno svake godine pred proleche navlače gumene čizme na noge, kako bi došli do asfaltiranog dela puta.

Oto Mere živi u uzlici Jelene Ćetković na Makovoj Sedmici. S obzirom na to da Oto živi na dvadesetak metara od asfalta, kaže da njemu nije veliki problem kada sneg počne da se topi, ali naravno, bez čizama ni ne pomišlja da krene iz kuće.

U mesnoj zajednici kažu da im se meštani često obraćaju u vezi sa problemom oko neprohodnosti ulica. Majšanski put je jedini prohodan put kuda kola mogu da se kreću, mada je i on poslednjih godina zbog preopterećenja natovarenih kamiona u lošem stanju. Zaposleni u mesnoj zajednici kažu su više puta kontaktirali gradsku upravu, u vezi sa problemom neasfaltiranih ulica, ali nisu naišli na pozitivne odgovore.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3146
Povezane teme

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.