Komentara: 64
Pregleda: 41404

Počelo postavljanje znakova na arapskom jeziku

02.03.2016. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
U Subotici su postavljene prve informativne table na engleskom i arapskom jeziku čija namena je da pomognu izbeglicama sa Bliskog istoka da lakše pronađu subotički prihvatni centar.
Počelo postavljanje znakova na arapskom jeziku

Državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević izjavio je da su u Subotici postavljene trojezične informativne table koje imaju za cilj da pomognu izbeglicama sa Bliskog istoka da lakše pronađu Prihvatni centar koji se nalazi na adresi Tuk Ugarnice 23.

- "Informativne table su izrađene u skladu sa propisima i ispisane su na srpskom, engleskom i arapskom jeziku. Table su postavljene i u Šidu i u Preševu" - rekao je Ivanišević za sajt subotica.com

U prihvatnom centru pored redovnih potrepština koje služe za osnovno zbrinjavanje migranata od nedavno je omogućeno i besplatno korišćenje interneta (wifi).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 64
Pregleda: 41404
Povezane vesti
Povezane teme
migranti migranti u subotici prihvatilište subotica prihvatni centar prihvatilište za migrante višejezične table
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.