Komentara: 18
Pregleda: 4622

Počelo postavljanje novog LED semafora na Gradskom stadionu

13.02.2019. u 15:47h
Izvor: Subotica.com
U toku su radovi na zameni semafora na centralnom terenu Gradskog stadiona u Subotici. Nakon izgradnje reflektora, tartan staze za atletičare, novog travnatog terena i sistema za zalivanje za fudbalere i fudbalerke, na red je došao i semafor.
Počelo postavljanje novog LED semafora na Gradskom stadionu

Kako smo ranije najavljivali, donator LED semafora je Fudbalski savez Srbije, a grad je u obavezi da snosi troškove prilagođavanja, odnosno elektro i građevinskih radova kako bi se novi semafor uvezao u već postojeću infrastrukturu.

- Radovi će biti sprovedeni u narednih desetak dana, ukoliko to dozvole vremenski uslovi. Učinićemo sve da do prve prvenstvene utakmice, koju fudbaleri Spartaka igraju na svom terenu 27. februara, radovi u celosti budu završeni. - rekao je Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport - Očekujemo uskoro i lepe vesti iz Kancelarije za javna ulaganja po pitanju rekonstrukcije tribina. Pored postavljenih reflektora, izgrađene atletske staze, novog travnatog terena i sada semafora to su još radovi koji su potrebni kako bi stadion u celosti bio renoviran.

Počelo postavljanje novog LED semafora na Gradskom stadionu

Povoljne vremenske prilike koriste se za građevinske radove

Počelo postavljanje novog LED semafora na Gradskom stadionu

Semafor koji se seli na pomoćni teren

Prema rečima Simovića semafor sa glavnog terena biće prebačen na pomoćni teren sa veštačkom travom, koji koriste mlađe kategorije fudbalera i fudbalerki, a takođe je donacija FSS.

- Novi semafor na glavnom terenu biće mnogo bolji od postojećeg, a ovaj stari, uslovno rečeno, će biti i više nego dovoljan za mlađe kategorije i njihove takmičarske mečeve - dodao je Simović

Fudbalski klub "Spartak" svoj prvi meč u nastavku sezone igra u subotu na strani, u Vranju protiv Dinama, zatim još jednom gostuje Napretku u Kruševcu (23. februar), a onda u vanrednom kolu u Subotici dočekuje Čukarički.

Posle 21-og odigranog kola Subotičani su na 12. poziciji tabele superligaša, a prvi deo sezone su završili sa četiri pobede, deset poraza i sedam remija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 4622

Povezana vest

Povezane teme

nemanja simović

semafor

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.