Komentara: 1
Pregleda: 16561

Počelo podnošenje zahteva za subvencije poljoprivrednika

06.05.2014. u 12:02h
Izvor: RTV City
Uprava za trezor juče je počela s prijemom zahteva za subvencije poljoprivrednicima. Zahtevi se mogu podneti za biljnu proizvodnju u iznosu od šest hiljada dinara po hektaru, i za gorivo i veštačko đubrivo u iznosu od po tri hiljade dinara po hektaru.
Počelo podnošenje zahteva za subvencije poljoprivrednika

Uz zahtev za gorivo potrebno je podneti fiskalne račune za 60 litara po hektaru, a za veštako đubrivo fiskalne račune u maksimalnom iznosu od tri hiljade dinara po hektaru, s tim što se kilogram obračunava u iznosu od 10 dinara.

S obzirom na to da Ministarstvo poljoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja nisu odštampali dovoljan broj zahteva, iz Uprave mole poljoprivrednike da obrasce skinu sa sajtova Ministarstva ili Uprave za agrarna plaćanja i popune ih.

Zahtevi za biljnu proizvodnju mogu se podneti svakog dana od 8 do 13 sati u sedištu Filijale na Korzou do 30. juna, a za gorivo i veštačko đubrivo do 30. novembra.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 16561
Povezane teme

subvencije

subvencije za poljoprivrednike

poreska uprava

uprava za trezor

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.