Komentara: 0
Pregleda: 2021

Počelo izdavanje originalnih obrazaca za saobraćajne dozvole

27.01.2011. u 14:36h
Izvor: RTV Yueco
Počelo izdavanje originalnih obrazaca za saobraćajne dozvole

Policijska uprava u Subotici počela je sa izdavanjem originalnog obrasca za saobraćajne dozvole. Obaveštavaju se svi građani koji su tokom ovog meseca prilikom registracije vozila dobili registarske oznake, sa početnom kombinacijom slova A, B i C, da mogu doći svakog radnog dana u vremenu od 08,00 do 15,00 časova na šalter broj pet i sa potvrdom o privremenoj registraciji vozila preuzeti svoje saobraćajne dozvole.

U slučaju gubitka ove potvrde potrebno je napisati izjavu o gubitku i overiti je kod nadležnog državnog organa.Građani koji su do 13. januara podneli zahtev za izdavanje vozačke dozvole na novom obrascu takođe mogu sa potvrdom podići svoje dozvole u kancelariji broj 10. 

Podsećamo sve građane da je novina da se prilikom registracije vozila izdaje i registraciona nalepnica koja se na motorno vozilo postavlja na vetrobransko staklo, sa unutrašnje strane, na desnom donjem uglu vetrobranskog stakla i upozoravamo sve vozače da odmah po dobijanju potvrde koja menja saobraćajnu dozvolu a do dobijanja originalnog obrasca, na vozilo postave registracionu nalepnicu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2021
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.