Komentara: 2
Pregleda: 3288

Počelo izdavanje invalidskih parking karata za tekuću godinu

21.01.2014. u 14:40h
Izvor: JKP "Parking"
JKP "Parking" počeo je sa izdavanjem invalidskih parking karata za ovu kalendarsku godinu. Zamena starih za nove invalidske kartice vršiće se do kraja februara, u prostorijama JKP "Parking" Subotica u Ulici Đure Đakovića 23/II, kako bi svi korisnici imali dovoljno vremena za preuzimanje novih.
Počelo izdavanje invalidskih parking karata za tekuću godinu

Podnosiocu zahteva se može izdati najviše jedna povlašćena invalidska parking karta koju može koristiti isključivo za vozilo za koje je ona izdata.

Kao i prethodnih godina, povlašćena invalidska kartica je BESPLATNA, nema vremensko ograničenje i univerzalna je, odnosno važi na teritoriji cele Srbije, na mestima obeleženim za parkiranje invalida. U Subotici invalidska parking karta važi na svim parkiralištima na kojima JKP "Parking" vrši naplatu, i to na mestima obeleženim za parkiranje invalida.

Svi korisnici koji su do sada imali invalidske kartice potrebno je da, prilikom preuzimanja novih, ponesu sa sobom staru invalidsku karticu,  fotokopiju lične karte i  fotokopiju saobraćajne dozvole.

Sve detaljnije informacije o  dokumentaciji potrebnoj za izdavanje novih invalidskih parking karata građani  mogu dobiti putem kontakt  telefona  024/694-200, ili na sajtu preduzeća.

Izvor: JKP "Parking"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3288
Povezane teme

jkp parking subotica

osobe sa invaliditetom

povlašćena karta za parking

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.