Komentara: 37
Pregleda: 8670
Foto

Počelo asfaltiranje Ulice Braće Majer, završetak radova na "levom skretanju" 25. decembra

06.11.2019. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Potez od Karađorđevog puta do Tolstojeve ulice u dužini od 660 metara, u narednih nekoliko dana presvući će se novim slojem asfalta u debljini od 5 centimetara.
Počelo asfaltiranje Ulice Braće Majer, završetak radova na "levom skretanju" 25. decembra

Nakon što je juče završeno asfaltiranje Ulice Sep Ferenca, mašine kompanije "Vojput" danas su zabrujale u Ulici Braće Majera, dok će naredne nedelje, kako je najavio Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, radovi da se presele u Palmotićevu i Ulicu Matije Gupca.

- Ulica Sep Ferenca je presvučena novim slojem asfalta u dužini od 320 metara, a takođe je proširen i kolovoz sa 4 na 5 metara. Proširenja kolovoza smo počeli da radimo još prošle godine, kako bi protočnost saobraćaja u ulicama bila bolja i da bi se vozila lakše mimoilazila. Ulica Braće Majera je širine 6 metara, što je dovoljno i nema potrebe za proširenjem, ali već sledeće nedelje nastavljamo u Ulici Matije Gupca, koja će na potezu od Kumičićeve do Blaška Rajića biti presvučena novim slojem asfalta u dužini od oko 500 metara, gde ćemo kolovoz takođe proširiti sa 4 na 5 metara, kao i u Palmotićevoj ulici - rekao je Radivojević.

Počelo asfaltiranje Ulice Braće Majer, završetak radova na "levom skretanju" 25. decembra

Kada su u pitanju radovi na "levom skretanju" u Ulici Maksima Gorkog, koji su započeti sredinom jula ove godine, Radivojević objašnjava da se oni izvode pažljivo zbog podzemnih instalacija, ali da će vozači moći da odahnu krajem decembra, kada je i ugovorom predviđen rok za njihov završetak.

- Tamo smo naišli na velike probleme kada su u pitanju podzemne instalacije. Podsetiću da tamo prolaze magistralni vodovi EPS-a i magistralni vodovi Telekoma, zbog čega se i radi pažljivo da se ti vidovi ne bi oštetili. Rok za završetak radova je 25. decembar i svi se nadamo i radimo na tome da do tada i budu gotovi - dodao je Radivojević.

Počelo asfaltiranje Ulice Braće Majer, završetak radova na "levom skretanju" 25. decembra

Za rekonstrukciju i rehabilitaciju ulica, ove godine je iz gradskog budžeta izdvojeno 105 miliona dinara, od kojih je asfaltirano oko 4,5 kilometara kolovoza i oko 5 kilometara trotoara.

Izvor: Subotica.com
Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer Obilazak početka radova na asfaltiranju Ulice Braće Majer
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 8670

Povezana vest

Povezane teme

asfaltiranje

predrag radivojević

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.