Komentara: 0
Pregleda: 1295

Počele pripreme ŽRT "Spartak"

26.01.2009. u 21:16h
<p>Prolećni deo prvenstva prve lige za rukometa&scaron;ice počinje početkom marta.Igračice Spartaka pre nedelju dana počele su sa pripremama .U odnosu na prvi deo ekipa u drugi deo ulazi sa nekoliko pojačanja.</p>
Počele pripreme ŽRT "Spartak"

Posle 11 godina Đurđa Maravić vratila se u svoj matični klub.Nešto više od mesec dana dovoljno je da se ekipa dobro pripremi za nove sportske izazove.Da podsetimo posle prvog dela igračice Miloša Gulišije trenutno su na četvrtom mestu sa 14 bodova.

Rukometaši Spartaka pripreme za drugi deo prvenstva odnosno za takmičenje u okviru druge savezne lige počeli su novim trenerom.Igrači Spartaka željni su rada i dokazivanja tako da se i od njih u narednom periodu očekuju rezultati.Borbu za nove bodove rukometaši Spartaka počinju krajem februara meseca a ove nedelje počeće i sa odigravanjem prijateljskih utakmica.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1295
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.