• Pregleda: 4504

Počele prijave za radionicu "Progovori jezikom tišine"

Nakon uspešno završenog prvog ciklusa radionica “Progovori jezikom tišine” Fondacija “Danilo Kiš” nastavlja saradnju sa Školskim centrom “Dositej Obradović” iz Subotice i ponovo poziva mlade ljude željne znanja da se prijave i započnu putovanje u svet znakovnog jezika.
Počele prijave za radionicu "Progovori jezikom tišine"

Ako ste se ikada zapitali kako je živeti u tišini ili kako izgleda dan mladog čoveka koji ne može da sluša omiljeni bend na koncertu ili da uživa u potpunoj čaroliji pozorišta ili filma, onda je ovo radionica na kojoj ćete uspeti da upoznate jedan sasvim novi svet.

Radionice će se održavati jednom nedeljno u Omladinskom klubu “Skladište” a  radioni će voditi stručni tim Školskog centra “Dositej Obradović”.

Drugi ciklus od osam radionica trajaće tokom marta i aprila i omogućiće polaznicima da izuzev druženja, nauče osnovne komunikacione fraze i izraze, dvoručnu azbuku (članove bliže porodice, brojeve). Znakove će učiti imitacijom pokreta, pomoću pesama.

Drugi ciklus radionica će biti organizovan za mlade od petnaest do trideset godina. Učešće je besplatno, ali je neophodna prijava putem mejla ili telefona na broj: 024/523-566.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.