Komentara: 6
Pregleda: 4769

Počele prijave za 4. letnji turnir u malom fudbalu na terenu u Prvomajskoj

29.05.2015. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji JKP "Stadion" i uz podršku Grada Subotice na terenu sa veštačkom travom u Prvomajskoj ulici tokom juna održaće se letnji turnir u malom fudbalu, četvrti po redu, čiji ukupni nagradni fond iznosi 150.000 dinara.
Počele prijave za 4. letnji turnir u malom fudbalu na terenu u Prvomajskoj

Turnir počinje 15. juna, a prijave su počele već danas i trajaće do 13. juna. Kotizacija za učešće iznosi 12.000 dinara (sa PDV). Letnji turnir u malom fudbalu je koncipiran tako da se igra po futsal pravilima, ekipu čine pet igrača u polju + golman, a igra se sa loptom "četvorkom".

Finale i utakmica za treće mesto biti odigrani u nedelju, 21. juna. Ekipa koja osvoji turnir osim pehara najbolje prisvojiće i nagradni ček u iznosu od 100.000 dinara, finalista osvaja medalje i ček na 30.000 dinara, dok će trećeplasirana ekipa biti nagrađena sa 20.000 dinara.

Prošlogodišnji pobednik je ekipa Mateksa koja je u finalu savladala Tigrove sa 2:1. Treće mesto je osvojila ekipa Vojputa koja je u zanimljivom duelu bila bolja od Prologisa (6:4).

Počele prijave za 4. letnji turnir u malom fudbalu na terenu u Prvomajskoj

Počele prijave za 4. letnji turnir u malom fudbalu na terenu u Prvomajskoj

Ulaz na turnir u malom fudbalu biće besplatan.

Turnir u odbojci na pesku drugog vikenda jula

Drugi turnir koji će biti održan tokom leta, takođe u organizaciji JKP "Stadion" uz podršku Grada Subotice, je u odbojci na pesku (dva na dva) na peščanim terenima (8x8 metara) u okviru otvorenog bazena u Dudovoj šumi, u konkurenciji muškaraca i devojaka.

Vreme održavanja turnira je zakazano za vikend 11. i 12. jula, a prijave će početi 1. i trajaće do 10. jula. Kotizacija za odbojkaški turnir iznosi 2.500 dinara, a pobednici u obe konkurencije će dobiti nagradni ček na iznos od po 50.000 dinara.

Ulaz na turnir u odbojci na pesku iznosiće 110 dinara, koliko košta standardna ulaznica za bazen za odrasle, odnosno 50 dinara za decu od 5 do 10 godina, dok će učesnici turnira imati besplatan ulaz.

Više informacija i prijave

Više informacija oko organizacije ova dva turnira, kao i za prijavljivanje na iste zainteresovani mogu da dobiju na brojeve telefona 064/22-03-407 ili 024/552-800, odnosno lično radnim danima od 8 do 15 časova u prostorijama JKP "Stadion" koje se nalaze na Radijalcu, u okviru sportske sale Hala sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4769

Povezane vesti

Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

prvomajska

jkp stadion subotica

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.