Komentara: 0
Pregleda: 2552

Počele kreativne radionice Dečjeg pozorišta

08.09.2013. u 10:45h
Izvor: RTV Yueco
Uprkos tome što još uvek nije počela nova pozorišna sezona, Dečje pozorište Subotica, otvorilo je vrata svojoj publici. Subotički mališani ovog vikenda imaju priliku da učestvuju u radu kreativnih radionica ove ustanove, koje ima pružaju mogućnost da nauče nešto novo i da se druže. Ovo je druga sezona kreativnih radionica u Dečjem pozorištu.
Počele kreativne radionice Dečjeg pozorišta

Petoro Subotičana predškolskog i školskog uzrasta učestvovali su u radu kreativne radionice Dečjeg pozorišta. Oni su tokom dva sata od plastičnih čaša i raznobojne vune i kanapa pravili držače za olovke koji će krasiti njihove radne stolove u novoj školskoj godini. Deca vole da učestvuju u radu ovakvih radionica, a mnogi od njih redovno dolaze.

Dečje pozorište je pokrenulo Kreativne radionice prošle sezone, a zbog velikog interesovanja roditelja i dece one će biti organizovane i tokom sezone 2013/2014. godine. Radionice vodi  kostimograf Dečjeg pozorišta  Erika Janovič sa saradnicima. Za svaku radionicu se bira nova tema, kako bi deci bilo zanimljivije i kako bi im se prikazala nova tehnika rada.

Već sutra od 10 časova biće organizovana nova Radionica u Dečjem pozorištu. Sve radionice su za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, a realizuju se na srpskom, hrvatskom i mađarskom jeziku. Dečje pozorište obezbeđuje materijal za rad, a mališani nose kući izrađene predmete.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2552
Povezane teme

dečje pozorište

kreativna radionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.