Komentara: 10
Pregleda: 8644
Foto

Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

08.06.2015. u 12:21h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća "Stadion" koje upravlja otvorenim bazenom u Dudovoj šumi očekuje ove godine više posetilaca nego lane, kao i povećanje prihoda, rečeno je u subotu povodom otvaranja kupališne sezone na ovom bazenu.
Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

Direktor ovog preduzeća Robert Tot kaže da cena ulaznica neće biti promenjena, kao ni radno vreme. On je precizirao da cena dnevne karte iznosi 110 dinara, za penzionere 50 dinara, a da deca do pet godina starosti ne plaćaju ulaz.

Što se radova u predsezoni tiče, Tot je istakao da je iz olimpijskog bazena voda bila u potpunosti ispuštena, nakon čega je dezinfikovan i ofarban, zamenjene određene cevi, a filteri reparirani. Slični radovi su, prema njegovim rečima, vršeni i na malim bazenima, a pripremljeni su i odbojkaški tereni.

Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

- "“Veliki problem imamo sa dva termalna bunara. Prošle godine smo rešili hladni bunar, a ove i sledeće godine ćemo morati rešiti termalne bunare koji su u dosta lošem stanju. Počeli smo sa sanacijom jednoga, gde je pukla cev na 30 metara, što smo sanirali i predali vodu na analizu i nadamo se da ćemo u narednih nekoliko dana imati i termalnu vodu" - rekao je Tot.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, prilikom posete bazenu, ocenio je da gradski bazen u Dudovoj šumi godinama nije izgledao kao danas.

Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

- "“Kvalitet vode, prozirnost vode, uređenost ovog kompleksa ...mislim da to sve govori. Ja se zahvaljujem ispred grada i rukovodstvu JKP Stadion jer se vidi da se zaista domaćinski ovde radi i da je sasvim drugačija situacija vezano za sportske objekte nego što je to bilo pre nekoliko godina" -, rekao je Maglai.

Predstavnici JKP "Stadion" pozvali su građane da tokom leta posete kako otvoreni bazen u Dudovoj šumi, tako i zatvoreni bazen u okviru SRC "Prozivka".

Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

Izvor: Agencija "Tanjug"
Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo Bazen u Dudovoj šumi - otvorena sezona kupanja za građanstvo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 8644

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

bazen u subotici

gradski bazen

radno vreme bazena

cena ulaznice za bazen

bazeni

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

otvaranje bazena na prozivci

bazen u dudovoj šumi

otvoreni bazen

bazen dudova šuma

bazen cenovnik

kupanje na bazenima

pokriveni bazen

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.