• Pregleda: 7627

Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

Rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća "Stadion" koje upravlja otvorenim bazenom u Dudovoj šumi očekuje ove godine više posetilaca nego lane, kao i povećanje prihoda, rečeno je u subotu povodom otvaranja kupališne sezone na ovom bazenu.
Počela sezona kupanja na bazenu u Dudovoj šumi

Direktor ovog preduzeća Robert Tot kaže da cena ulaznica neće biti promenjena, kao ni radno vreme. On je precizirao da cena dnevne karte iznosi 110 dinara, za penzionere 50 dinara, a da deca do pet godina starosti ne plaćaju ulaz.

Što se radova u predsezoni tiče, Tot je istakao da je iz olimpijskog bazena voda bila u potpunosti ispuštena, nakon čega je dezinfikovan i ofarban, zamenjene određene cevi, a filteri reparirani. Slični radovi su, prema njegovim rečima, vršeni i na malim bazenima, a pripremljeni su i odbojkaški tereni.

- "“Veliki problem imamo sa dva termalna bunara. Prošle godine smo rešili hladni bunar, a ove i sledeće godine ćemo morati rešiti termalne bunare koji su u dosta lošem stanju. Počeli smo sa sanacijom jednoga, gde je pukla cev na 30 metara, što smo sanirali i predali vodu na analizu i nadamo se da ćemo u narednih nekoliko dana imati i termalnu vodu" - rekao je Tot.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, prilikom posete bazenu, ocenio je da gradski bazen u Dudovoj šumi godinama nije izgledao kao danas.

- "“Kvalitet vode, prozirnost vode, uređenost ovog kompleksa ...mislim da to sve govori. Ja se zahvaljujem ispred grada i rukovodstvu JKP Stadion jer se vidi da se zaista domaćinski ovde radi i da je sasvim drugačija situacija vezano za sportske objekte nego što je to bilo pre nekoliko godina" -, rekao je Maglai.

Predstavnici JKP "Stadion" pozvali su građane da tokom leta posete kako otvoreni bazen u Dudovoj šumi, tako i zatvoreni bazen u okviru SRC "Prozivka".

Izvor: Agencija "Tanjug"

povezane teme

10
Znatiželjna Odgovori
A gde je barbika? subotom duže spava, malo se ginulo veče pre??
safet Odgovori
ocekujemo mnogo vise ovih koji se nisu kupali citave godine da dodju i saperu se... zbog nji vise ni ne idem na bazene...
kojot Odgovori
Јел ЈКП "Стадион" уради нешто по питању унапеђења понуде или само очекује већи број посетилаца него прошле године?
u prolazu Odgovori
Lep onaj kostur iza...betonski......
jaca Odgovori
Vise vas je kostala voda koju ste ispustili nego ta investicija.
Neko iz Mase Odgovori
Majdan (bazen) u Dudovoj šumi. Tema za Andersenovu bajku.
LAZO Odgovori
pitanje direktoru

prilikom ciscenja bazena sa hlorom i kiselinama koje zastitna sredstva koriste radnici?
zasto je bazen prozivka postala druga firma ,zasto nije u sastavu jkp stadion?
laik Odgovori
samo treba 1o /kg praska i eto veš mašina Pa sam Maglai kaže da se domaćinski posluje Ne kao pre Ali dali ima hrabrosti da zagrebe ispod -nazovi heepi -glazure ?????
laik Odgovori
Maglai -domaćinski se posluje ne kao pre -Znači ima saznanja A šta je preduzeo ????
Раде Odgovori
Добра вест !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.